Rabu, 14 Mac 2012

MENU SIMPLE YANG PALING SAYA SUKA DALAM DUNIA

Cuba korang teka apa menu tu??? Taraaaaaaaa....................:)



























































 Ni suami saya punya. Takde udang....:)












Dan ini..........................






Yang saya punya...ada taruk udang...Sodap!!!





Selamat Mencuba dan Selamat Menjamu Selera dengan menu simple yang paling best dalam dunia ni.Rasanya tak payah citer resipi ni pun mesti korang taw cane nak buatkan??? hehehehe...............:)







10 ulasan:

  1. hihihi...erni ader gak erk makan maggi ngan petai ish ish ish

    BalasPadam
    Balasan
    1. Meen...ada je. Kita yang buat dia kan. hehehe...Meen boleh cuba kalau nak try rasa...sedap taw...:)

      Padam
  2. makan dgn petai?? tak penah tgk lagi ni hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. a'ah, ye bunga. makan dengan petai. sedap...tak penah tengok ek? hehehehe...memang pun. Tak tahula sape yang penah buat gini. Erni sll je buat. Bolehla try bunga kalau nak try rasa...:)

      Padam
  3. pergh...petai tu xtahan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehhee...tu la..petai tu yang tak tahan tu ye. akak makan tak petai?

      Padam
  4. bnyknyer potai.......segeng ngan laki aku ni... akak idakler mkm petai..tak tahan baunyerr

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bestla akak makan petai... erni ngan hubby erni dua-dua hantu petai. hehehhee...sodappp...tapi bau tu la takley blah...:)

      Padam
  5. alamak...petai,suka..suka...suka...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehehhee...suka ye. samala kita..:)

      Padam

Terima kasih atas komen anda semua...:)