Jumaat, 3 Februari 2012

EMPANGAN SUNGAI SELANGOR KUALA KUBU BHARU

Jom layan gambar2 di sekitar Empangan Sungai Selangor, Kuala Kubu Bharu.

Sebelum naik ke Bukit Fraser, aku dengan suami sempat singgah kat SPLASH ni...Nama empangan ni Empangan Sungai Selangor, Kuala Kubu Bharu. Pernah dikatakan kalau empangan ni pecah, boleh banjir satu Kuala Kubu Bharu ni... Kalau tak salah aku, empangan ni penah pecah sekali.... Nanti aku cari bukti ttg ni ye...hehehe...

Ni aku sempat bergambar kat depan ni kejap. Saje je melaram depan pintu masuk SPLASH ni...:)

Suami aku suka sangat tempat ni. sama la juga macam aku. Pemandangan kat sini mmg sangat menenangkan. Cantik sangat tempat ni.

Aku suka sebenarnya datang kat empangan ni sebab tenang sangat-sangat.. Dating dengan husband kat sini memang best sangat..macam zaman bercinta je rasanya tapi skg pun bercinta jugak sebenarnya...


Tengokla...kami yang berlatarbelakangkan bunga2 kertas yang sangat cantik dan tumbuh dengan segar...:)

So macam mana? Cantik kan Empangan Sungai Selangor, Kuala Kubu Bharu ni? Aku mmg suka sangat datang sini dan aku harap one day, aku akan datang lagi ke sini untuk menikmati udara yang segar dan menyamankan ni...

Ok, Selamat Tinggal Empangan Sungai Selangor, Kuala Kubu Bharu sbb aku dan suami nak naik Bukit Fraser lepas ni...:)Nanti bebila, kami datang lagi ok.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih atas komen anda semua...:)